Opbrengst veiling jurken on tour voor Move for MS

 

Op de website van Utrecht 2015 staat dit geweldige nieuws:

Speciaal voor de start van de Tour de France 2015 in Utrecht en side events zoals het Utrechts Wielerweekend van 13 en 14 juni hebben ontwerpsters Nienke & Bijtje prachtige Tourjurken gemaakt. Deze jurken zijn gemaakt in de kleuren van de verschillende klassementstruien van de Tour de France.

De lange jurken zijn tot en met de start van de Tour te zien in de etalage bij Nienke & Bijtje in het centrum van Utrecht. Ook zijn er korte cocktailjurken gemaakt. De drie korte jurken en de lange bolletjesjurk, gedragen door de Koningin van de Tour 2015, worden op 12 juli a.s. tijdens het We Own Yellow evenement geveild.

Een online veiling start binnenkort, hier volgt meer informatie over. De opbrengst van de geveilde jurken gaat naar MoveforMS. Het verhaal over de jurken is te volgen op www.facebook.com/jurkenontour.