Verkerkloop

We zijn zeer trots en verheugd dat de Verkerkloop in Zwijndrecht ons dit jaar steunt in de strijd tegen MS. De Verkerkloop heeft onze stichting namelijk als goede doel van 2013 gekozen, samen met het Gambia project van het LOC@ zie Verkerkloop.
De 36ste editie van de Verkerkloop gaat op 15 mei 2013 van start. Deze loop is heel populair onder de hardlopers. Vorig jaar deden maar liefst 2850 deelnemers waarvan 1201 basisschool leerlingen. Leuk is te zien hoe Zwijndrecht en omstreken zich voorbereid op deze loop. Het straatbeeld toont steeds meer hardlopers wat anderen weer motiveert. Fantastisch is het om in de vooravond de jeugd aan het werk te zien. De start waarbij iedereen weg stuift en de finish waarbij je kunt zien dat een ieder zijn best heeft gedaan. Daarna de trotse gezichtjes wanneer de medaille om de hals bungelt.

De Verkerkloop is een loop waar we al jaren aan meedoen en maakt het voor ons extra speciaal om nu als goede doel te zijn uitgekozen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.