Uitreiking cheque Loders Croklaan 2012

Op 21 december was de uitreiking van de cheque van IOI Loders Croklaan van het jaar 2012. Het bedrag van maar liefst € 2.759,95 is door middel van sporten door werknemers van IOI Loders Croklaan en leden van Move for MS bijeen gebracht. Er is een positieve trend waar te nemen dat steeds meer werknemers van IOI Loders Croklaan gaan sporten en op deze manier hun steentje bijdragen aan het totaal bedrag voor Stichting Move for MS. Grote klasse!!!!

Behalve enkele leden van Move for MS was ook Teddy van der Berg van MS Research bij de uitreiking aanwezig. Teddy gaf een uitleg wat er met het gedoneerde geld gebeurt op het gebied van onderzoek naar MS en bedankte namens MS Research Loek Favre CEO van Loders Croklaan Europe voor de bijdrage.

We zijn zeer verheugt dat IOI Loders Croklaan de intentie heeft om volgend jaar door te gaan met het sponsoren van onze Stichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.