The day before …

Vrijdag 9 september

Iedereen bereid zich op zijn eigen manier voor. Sommige vertoeven aan het zwembad, anderen gaan  ontspannen stukje fietsen weer anderen gaan even op De Kale Berg kijken om sfeer te  proeven.

Op de (nu nog sympathieke)Kale Berg is vandaag een actie van Ven2Cops.

De politie agenten van Zuid Holland Zuid gaan diverse keren naar de top. Daar er ook een bekende van ons naar boven gaat ( geen professionele relatie!) besloten wij om hem te gaan aanmoedigen. Gelukkig hebben de agenten geen opsporing bevoegdheid in “France” zodat we zonder probleem een parkeerplaatsje konden bemachtigen. Het was mooi om te zien hoe de mannen en vrouwen zich in het zweet werkten voor het goede doel. Het begint nu bij ons toch te kriebelen en de gedachten gaan stiekem  uit naar morgen wanneer wij aan de beurt zijn.

 

We zien Richard bij het chalet, die al voor de tweede keer met zijn racefiets  voor Ven2Cops de berg bedwingt. Een knappe prestatie! In totaal gaan er over de 600 mannen en vrouwen vandaag voor dit goede doel omhoog. Dit staat in schril contrast met de 24 deelnemers van Move for MS maar dit heeft ook z’n charme en de prestatie is er niet minder om!!!

 

Dat het zwaar wordt is geen twijfel over mogelijk. Het wordt een warme dag en daarom gaan we om 07.00 uur al van de camping vertrekken om in de “koele” uurtjes al zoveel mogelijk kilometers te maken.

Morgen is het onze beurt. We kunnen niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.