Deelnemers Move for MS komen aan in Frankrijk

Woensdag  5 September  2012

Nadat eerder deze week al  enkele deelnemers kwartier hadden gemaakt op camping Carpe Diem in Vaison la Romaine, arriveerde vandaag een grote groep deelnemers.  John, Erica , Diana, Ria, Dennis, Monique K, Martin P & Monique P en Martin van Driel waren dinsdagnacht in de vroege uurtjes vertrokken. Rond het middaguur bereikten zij allen na een lange en enigszins vermoeiende reis de camping.  Edwin, Denis, met Kim en Raven hadden een stuk snellere en comfortabelere reis.  Het vliegtuig had hen vanuit Rotterdam tot aan Montepelier gebracht, vanwaar het nog maar anderhalf uur rijden naar de camping was.

Nadat iedereen was bijgekomen van de lange reis en van de eerste indrukken, werd er om drie uur verzameld  bij het zwembad.  Alwaar John met een spetterende demonstratie van de glijbaan gelijk al voor een goede sfeer zorgde. Genietend van het koele water en de zon werd al vooruit gedacht naar komende zaterdag. Sommige onder de indruk maar vol goede moed, andere met een bleek neusje en enigszins twijfelend.  Immers nu had men deze enorme reus daadwerkelijk  gezien. Eigenlijk kon je er niet meer omheen, want vanaf het verlaten van de tolweg tot met de plaats van bestemming was hij te zien. Soms in een wolkje niet zichtbaar uitnodigend of afstotend…

Later op de avond arriveerden ook Marcel en Fred Wigman vanuit Nederland.  Hun aankomst viel toevalligerwijs samen met een heerlijke pasta maaltijd, die voor het nodige herstel zorgde.  Na het eten volgende een heerlijke zomerse  avond, waar onder het genot van een wijntje enorm van werd genoten.

2 gedachten over “Deelnemers Move for MS komen aan in Frankrijk”

 1. Goed gedaan! Jullie zijn kanjers! Morgen veel succes en knallen op die berg!
  We volgen jullie op de voet!
  it giet oan!!
  Groetjes Anneke en collega´s

 2. Hallo allemaal,
  We willen iedereen ontzettend veel succes wensen met de beklimming zaterdag!
  Via Hans z’n bedrijfje SVRI doneren we 100 euro om jullie TOPprestatie en daarmee de ziekte MS te ondersteunen.
  go for it; the sky is the limit!
  Hans en Esther Stutvoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.