Eindresultaat 2010

Nadat een maand eerder de Mont Ventoux was beklommen was het tijd om voor het Run for MS team tijd om de eindbalans op te maken. Mede dankzij de vele donaties konden Ruud, Wilma en Ronald een mooie cheque overhandigen aan Dorinde Roos directrice van MS research.

Fantastisch eindbedrag overhandigd
Op 26 oktober 2010 heeft het Run for MS team de eerste editie van Run for MS op de Mont-Ventoux afgesloten. Ruud, Wilma en Ronald werden warm onthaald op het hoofdkantoor van de stichting MS-research te Voorschoten, waar zij persoonlijk de cheque met daarop het eindbedrag hebben overhandigd. Vol trots willen wij u nu ook mededelen dat er in totaal € 2750,- is opgehaald! Dit bedrag zal door de stichting MS-research in zijn geheel gebruikt worden om wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte MS te ondersteunen.

Vlnr: Ruud Zoeteman, Dorinde Roos, Wilma Zoeteman en Ronald Zoeteman

Het team is ontzettend trots dat dit geweldige bedrag door sponsoren en donateurs tot stand is gekomen. Wij willen een ieder dan ook hartelijk bedanken voor de steun en waardering die velen van jullie voor ons project hebben uitgesproken. Daarnaast hebben wij al vanuit verschillende contacten vernomen dat er veel enthousiasme is voor een tweede editie van Run for MS. Wij zijn dan ook vastberaden om het project voor volgend jaar te laten doen groeien. Ons doel is om volgend jaar met meer deelnemers de Mont-Ventoux te beklimmen en zodoende een hoger bedrag te genereren. Wij nodigen een ieder uit om volgend jaar met ons mee te lopen en of fietsen. Binnenkort zullen wij meer informatie plaatsen op de website met betrekking tot de nieuwe editie in 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.