Voorbeschouwing 2010

Nog een goede maand en dan is het zover, wat vorig jaar september begonnen is, gaat nu zijn laatste fase in. Velen mensen hebben ons inmiddels via email of sms gesteund met leuke reacties. Maar het belangrijkste is dat“deze mensen gedoneerd hebben” en daarvoor onze hartelijke dank. Dat wil nog niet zeggen dat we genoeg hebben opgehaald, want het kan altijd nog meer!!!!.
Wist u dat 1 op 1500 mensen momenteel aan MS lijdt en dat er steeds meer kinderen op jonge leeftijd met deze ziekte worden geconfronteerd. Dat zij allen de hoop hebben om ooit weer gezond te kunnen zijn, te kunnen spelen, te kunnen leren op school, te kunnen sporten, te kunnen wandelen, goed te kunnen lezen en schrijven, te kunnen fietsen en van die eeuwige vermoeidheid en andere beperkingen af te kunnen zijn.

Ik ben dan ook van mening dat deze patiënten iedere dag een topprestatie leveren om de dag zo goed mogelijk door te komen. Daarom onder het motto ; ” ZIJ EEN TOPPRESTATIE, WIJ OOK EEN TOPPRESTATIE”. gaan we die vreselijke berg bestormen. Een tocht van 25 km lang die begint in Sault en eindigt op de top van de Mont Ventoux. Een loop die spontaan is ontstaan zonder enige loopervaring of loopgeschiedenis, maar die mede dankzij de vele adviezen en steun van onder andere MS Research, de sportschool, de fysiotherapeut, sporters en familie/kennissen toch mogelijk is geworden.

Het totaal opgebrachte geld zal het Team geheel schenken aan de stichting “MS Research”. Deze stichting zet zich al jaren lang in voor onderzoek naar MS. Voor meer informatie over deze stichting kunt u terecht op www.msresearch.nl.

Ik ben ongelofelijk trots op het Team, dat zij dit binnen een jaar hebben kunnen bewerkstelligen. Dat Ronald ondanks zijn drukke werkzaamheden het ook op kan brengen om mee te lopen, dat Martijn mij op vele momenten heeft gesteund en zal proberen om mee te lopen, Stefan die het mogelijk heeft gemaakt om deze website op te zetten en natuurlijk zijn onverzettelijke steun gedurende de hele marathon van Rotterdam.

En natuurlijk niet te vergeten Wilma, mijn vrouw die zelf MS-patiënt is, die mij vele avonden of dagen heeft moeten missen vanwege de trainingen. Maar ook voor de vele overheerlijke pasta’s die zij keer op keer op een voortreffelijke wijze heeft bereidt en voor al haar steun en liefde gedurende alle voorbereidingen op mijn weg naar de Mont Ventoux.

In de hoop dat er nog vele donaties en of sponsoringen volgen, ga ik deze maand de laatste loodjes doen, zodat ik op 10 september er helemaal klaar voor ben!

Ruud Zoeteman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.