Ardennen halve marathon 2010

In het Belgische La Roche en Ardenne ligt een bijzonder parcours van een (halve)marathon. Een parcours midden in de natuur in een schitterende omgeving en met hoogteverschillen. En om de reden een goede gelegenheid voor het Run for MS team om te trainen voor de Mont Ventoux.In de aanloop naar de beklimmimg van 2010 naar de Mont Ventoux is een zware test in de Ardennen afgelegd. Met het volledige team zijn we gisteren afgereisd naar La Rochelle ( Ardennen ), waar Ruud en Ronald deelnamen aan de halve marathon. Het lastige parcours, waarin vele hoogtemeters overwonnen moesten worden, was een belangrijke test voor het uiteindelijke doel half september. 2 uur en 11 minuten nadat het startschot had geklonken kwamen de twee zowat gelijktijdig binnen. Een uitstekende prestatie, zeker als je in ogenschouw neemt, dat er stukken in het parcours waren opgenomen met stijgingspercentages van maar liefts 14%!!

Deze steile hellingen in combinatie met onverharde ondergronden hadden deze loop tot een ware uitputtingsslag gemaakt. Maar met een voldaan en vermoeid gevoel konden de twee terugkijken op een uitstekend verlopen halve marathon, die een prima perspectief biedt voor de Mont Ventoux!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.